ΕΤΑΙΡΙΑ

Βύσσος: σπάνιο πολυτελές λεπτό υποκίτρινο λινό ύφασμα, πρώτη ύλη για τα ρούχα βασιλιάδων.

Η ιστορία λοιπόν επαναλαμβάνεται… όσον αφορά τουλάχιστον την ιδιαιτερότητα, την πολυτέλεια και τη μοναδικότητα των υλικών, των αντικειμένων και της ατμόσφαιρας. Και μάλιστα σε μια όμορφη κωμόπολη της Αττικής με μεγάλη ιστορία, την Παιανία. Στη σπιτική ατμόσφαιρα των χώρων τους, με ένα ζεστό καφέ μπροστά στο αναμμένο τζάκι το χειμώνα ή με δροσερά αφεψήματα το καλοκαίρι, η Φανή προσφέρει αυτό που λίγοι πετυχαίνουν: το σεβασμό στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Μαζί συν-σκέπτονται και συν-αποφασίζουν για την ατμόσφαιρα του κάθε σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

 Με απόλυτο επαγγελματισμό σας βοηθούν να συνδυάσετε ιδιαίτερα έπιπλα με αναρίθμητους συνδυασμούς υφασμάτων, με διακοσμητικά στοιχεία και χρηστικά αντικείμενα και με ό,τι άλλο χρειάζεται ένα σπίτι στη λειτουργική καθημερινότητά του. 

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που θα συζητήσετε μαζί τους περιλαμβάνουν και προτάσεις για έργα τέχνης, χαλιά και ιδιαίτερες κατασκευές που να προσαρμόζονται ακριβώς στο δικό σας χώρο και στα δικά σας όνειρα. Η ποιότητα της συνεργασίας με τη Φανή αναδεικνύεται στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των σπιτιών που μια τέτοια συνεργασία παράγει.

 Η ιστορία λοιπόν εξελίσσεται…